Информация за доставка

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Поръчка:

За да бъде оформена и потвърдена поръчката е необходимо да бъдат изпълнени следните стъпки:

- Избор на количеството на продукта и добавянето в кошницата

- Указване на адрес за доставка

- Потвърждение

- Непосредствено за поръчка може да се използва модула за бърза поръчка или обаждане на преките телефони за поръчка 070020708 (с цена на един градски разговор) и 0889 206 661.

След тези стъпки поръчката се смята за приета и потвърдена. БИОНОВА ФАРМАСЮТИКЪЛС ЕООД не носи отговорност за неправилно въведени и попълнени данни на клиент, през системата на extract.bg, модула за бърза поръчка или при обаждане на преките телефони за поръчка. 

Доставка:

Продуктите произведени от БИОНОВА ФАРМАСЮТИКЪЛС ЕООД и представени в официалният магазин www.extract.bg се доставят с наложен платеж от куриер Еконт до адреса, предоставен от клиената при попълване на формата за заявката.

При промоционалните пакети доставката е безплатна, когато изрично това е упоменато и визуализарано в описанието и промоцията. Доставката до адрес е за сметка на потребителя и е с фиксирана цена 6.00 лв за територията на Република България. Доставката до офис на Еконт е за сметка на потребителя и е с фиксирана цена 8.00 лв за територията на Република България. При поръчка над стойност от 39.90 лв. доставката до офис на куриер или до адрес е безплатна.

Срокът за доставка е до 5 работни дни след потвърждение на поръчката. Поръчки, приети до 14:00, се изпращат в същия ден (важи само за работните дни). Поръчки създадени след 14.00 или в почивни дни и/или национални празници се изпращат в първия възможен работен ден. 
Поръчки, невзети в срок от 7 работни дни от офис или куриер на Еконт се смятат за отказани от клиент.

По изключение, може да отнеме повече време, в зависимост от населеното място на заявителя и особеността на поръчката.

Доставка на територията на Европейският съюз и Кипър може да бъде извършена след предварително заплащане на стойността на поръчката по банков път, като всички такси начислени при банковите трансфери са за сметка на клиента. Използват се услугите на Спиди (DPD), ACS и Еконт. Цената на доставка зависи от дестинацията и тегло на поръчката, доставката е за сметка на клиента. За повече информация, направете запитване в контактната форма или на посочения телефон за контакт.
Сравнение на продукти