Информация за доставка

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Поръчка:

За да бъде оформена и потвърдена поръчката е необходимо да бъдат изпълнени следните стъпки:

- Избор на количеството на продукта и добавянето в кошницата

- Указване на адрес за доставка

- Потвърждение

- Непосредствено за поръчка може да се използва модула за бърза поръчка или обаждане на преките телефони за поръчка 070020708 (с цена на един градски разговор) и 0889 206 661.

След тези стъпки поръчката се смята за приета и потвърдена. Биоекс ООД не носи отговорност за неправилно въведени и попълнени данни на клиент, през системата на extract.bg, модула за бърза поръчка или при обаждане на преките телефони за поръчка. 

Доставка:

Продуктите произведени от Биоекс ООД и представени в официалният магазин www.extract.bg се доставят с наложен платеж от куриер до адреса, предоставен от клиената при попълване на формата за заявката.

При промоционалните пакети доставката е безплатна, когато изрично това е упоменато и визуализарано в описанието и промоцията. Доставката до адрес е за сметка на потребителя и е с фиксирана цена 5 лв за територията на Република България. Доставката до офис на Еконт е за сметка на потребителя и е с фиксирана цена 3.50 лв за територията на Република България.

Срокът за доставка е до 5 работни дни след потвърждение на поръчката. Поръчки, приети до 14:00, се изпращат в същия ден (важи само за работните дни).
Поръчки, приети след 14:00, се изпращат на следващия работен ден. Поръчки, невзети в срок от 7 работни дни от офис или куриер на Еконт се смятат за отказани от клиент.

По изключение, може да отнеме повече време, в зависимост от населеното място на заявителя и особеността на поръчката.

За повече информация за доставка в чужбина, направете запитване в контактната форма или на посочения телефон за контакт.

Доставка на територията на Европейският съюз и Кипър може да бъде извършена след предварително заплащане на стойността на поръчката по банков път. Използват се услугите на Спиди, ACS и Еконт. Цената на доставка зависи от дестинацията и варира от 15 до 23 лв. за поръчка до 2 кг (4-5 продукта) и е за сметка на клиента. За повече информация, направете запитване в контактната форма или на посочения телефон за контакт.

  1. Начало
  2. Информация за доставка